Tuesday, March 24, 2009

<<κατασταση>> λογοκρισία στο google !

Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν ο Gore ειναι εβραίος η όχι.
Με ενδιαφέρει άν λέει την αλήθεια η όχι.
Και με ενδιαφέρει επίσης αν αυτη η αλήθεια εξυπηρετεί και κάποια συμφέροντα !
Γιατί με το ίδιο σκεπτικό που κάποιοι που τους αποκαλώ ηλίθιους γιατί έχω το θάρρος της γνώμης μου,θεωρούν ότι υπάρχει μία διεθνής <<κατάσταση>>,για να πεισθούν οι πολίτες για την κλιματική αλλαγή,(που κατά την γνώμη τους ,αν είναι δυνατον !!!,δεν υπάρχει...),υπάρχει και μία διεθνής <<κατάσταση>> για να πείσει τους πολίτες για το αντίθετο !
Και αντί οι πολίτες να πάρουν την υπόθεση της ίδιας τους της ζωής στα χέρια τους,ασχολούνται με τις παπαριές των διεθνών <<καταστάσεων>>!
Ενώ η μεγαλύτερη <<κατάσταση >> σε βάρος της ταλαίπωρης της Ελλάδας είναι ,δυστυχώς, πρώτα το ίδιο το άθλιο νεο-ελληνικό κράτος,και μετά κάποιοι απο τους νεοέλληνες ...
Σε παγκόσμιο δε επίπεδο το πρόβλημα δεν είναι ποιά μορφή ενέργειας θα επιλέξουμε για το μέλλον ,αλλά το ποιός θα παράγει αυτήν την ενέργεια !
Δείτε την συνέντευξη του έδωσα στο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ την 15-3-2009 για την πυρηνική ενέργεια και θα καταλάβετε .
γράφω <<κατάσταση>> γιατι το google δεν δέχεται την λέξη που θα ηθελα να χρησιμοποιήσω στα ελληνικά !!!!

2 comments:

Anonymous said...

Kώστα Τσίπηρα,
οικολόγε,ορειβάτη,αντικυνηγέ,φιλόζωε,
ψαγμένε άνθρωπε.
Δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ο Γκόρ καταλήφθηκε ξαφνικά από συναισθήματα ενοχής και αποφάσισε να στρατευθεί στον αγώνα για την σωτηρία του πλανήτη.
Ο Γκορ ήταν αντιπρόεδρος όταν οι ΗΠΑ έσπερναν σε όλη την Σερβία βόμβες με απεμπλουτιμένο ουράνιο που σήμερα μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντας,οδηγεί σε τερατογενέσεις και καρκινογενέσεις.

Και η Κόκα Κόλα μετέχει σε εκστρατείες για το νερό στην Ελλάδα,όταν στην Ινδία έχει στερήσει το νερό από χιλιάδες φτωχούς ανθρώπους με τα υδροβόρα εργοστάσια της.

tsipiraskostas said...

ΟΧΙ , ΦΥΣΙΚΑ !
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΚΟΡ
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ,ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΠΟΥΛΑΝΕ << ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ>> ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ <<....ologia>>(ιδίως αυτής , σύμφωνα με την οποία, όλοι συνομωτούν εναντίον της Ελλάδας,και η κλιματική αλλαγή είναι δήθεν επινόηση των εβραίων !!!!!!!!!!!),Η , ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΑ ,ΤΩΝ,ΔΗΘΕΝ, ΑΓΝΩΝ,ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(τύπου WWF,GREENPEACE,κλπ,που ξέρετε πολύ καλά πόσα έχω γράψει εναντίον τους τα τελευταία 25 χρόνια).
ΠΟΛΕΜΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.
και για να μην το ξεχάσω !
Το δήθεν ελεύθερο διαδίκτυο του ΓΚΟΥΓΚΛ ελέγχει τις λέξεις που χρησιμοποιείτε,και τις λογοκρίνει,αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι υπάρχει μια διεθνής συνομωσία που αφορά μόνο την ΕΛΛΑΔΑ,ανόητοι...