Friday, February 17, 2012

O ραδιοφωνικός σταθμός Flash 9.61 fm σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, από τις 13,00-14,00 μ. μ. , την εκπομπή ΠΟΛΗ& ΠΕΡΙΒΑ


O ραδιοφωνικός σταθμός Flash 9.61 fm σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, από τις 13,00-14,00 μ. μ. , την εκπομπή ΠΟΛΗ& ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , που επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Δεμερτζής.
Προσκαλεσμένος θα είναι ο μηχ. βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής –δρ. χωροταξίας ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦ. ΤΣΙΠΗΡΑΣ, ιδρυτής του Σ.ΟΛ.ΑΡ. και διευθυντής σύνταξης του περιοδικού ECOΔΟΜΕΙΝ, ο οποίος θα μιλήσει για τα παθητικά κτίρια, την ολιστική πολεοδομία, την εφαρμογή της αριστοτελικής φιλοσοφίας στην δόμηση, και την αναγκαιότητα προστασίας της φύσης.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί και ψηφιακά στο : www.flash.gr , από όπου μπορεί κανείς , ελεύθερα , να την << κατεβάσει >> και να την αποθηκεύσει στον υπολογιστή του.
Η μουσική είναι επιλογή του Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑ, και περιλαμβάνει Στέλιο Καζαντζίδη, ( του οποίου υπήρξε φίλος),Richard Wagner, και Ηπειρώτικα ποιμενικά τραγούδια.
Παραγωγή εκπομπής :Σπύρος Ηλιάδης.

No comments: