Monday, August 31, 2009

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ 30-8-2009


Εγινε την Κυριακή 30-8-2009 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσαν <<οι φίλοι του Ολύμπου>>, στο 5ο χλμ της οδου Σπαρμού-Βρυσοπούλες,30 χλμ. απο την Ελασσόνα, δηλαδή εκεί όπου ο άθλιος νομάρχης Λάρισας,με τις ευλογίες της τοπικής μητρόπολης-επιχειρηματία, κατασκεύασε έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο,πληγώνοντας βάναυσα τον μυθικό Ολυμπο,αλλά και καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα δραστήρια μέλη του συλλόγου Ζ.ΠΑΣΧΟ και Λ.ΧΑΤΖΟΥΛΗ,για την τόλμη και την ποιότητα του λόγου τους,σε μία επαρχία απο τις πιό υποβαθμισμένες σε όλη την Ελλάδα, με γελοίους πολιτευτές που είναι συνυπεύθυνοι για το χάλι της δυτικής πλευράς του ΟΛΥΜΠΟΥ (υπερβόσκηση,λαθροκυνήγι,αυθαίρετη και απαράδεκτη δόμηση,καμία πολιτιστική υποδομή,κλπ.),με έναν απο τους χειρότερους μητροπολίτες-<<επενδυτές>> σε όλη την ταλαίπωρη χώρα μας ,που εποφθαλμιά ακόμη και τις εγκαταστάσεις των χιονοδρόμων του στρατού ,στα 2000μ. υψόμετρο, και με τοπικές φυλλάδες χαμηλοτάτου επιπέδου,ίσως οι χειρότερες σε όλη την Ελλάδα, που γράφουν ότι τους συμφέρει,και που ,πρωτοσέλιδα,μας κήρυξαν ,(λές και δεν ζούμε στην Ελλάδα,αλλά στην ...Ουγκάντα !) ανεπιθύμητους όταν καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου (ΑΡ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ε.ΒΑΛΙΑΝΤΖΑ,Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ)για τα αίσχη του νομάρχη Κατσαρού.
Χαράς στο κουράγιο των <<ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ>>,που ενώ ζούν σε μια τέτοια κοινωνία τολμάνε να διακυρήσσουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΟΣ και ΕΛΛΑΣ.
Στην εκδήλωση διαβάστηκε χαιρετισμός του φιλοσόφου και ιδρυτή του Αριστοτελικού Ομίλου Αθηνών Αριστείδη Παπανδρέου,και καταγγελία του Κ.Στ.Τσίπηρα ,εκ μέρους του MOUNTAIN WILDERNESS της οργάνωσης που πρωτοστατεί εδώ και 25 χρόνια για την σωτηρία του Ολύμπου.
Παραβρέθηκαν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι απο όλη την χώρα,μερικοί βουλευτές που ήρθαν <<εις άγραν ψήφου>>,για να είμαστε ειλικρινείς,όμως ,σχετικά , σεμνοί,πλην του βουλευτή Αγοραστού της Ν.Δ. που κορόιδευε τους ομιλητές,όταν κατάλαβε σε τι εκδήλωση είχε έρθει,και,...
...,και της υποψήφιας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κας Αλεξανδρίδου,που πραγματικά ήταν απο άλλο ανέκδοτο,(δυστυχώς για την χώρα μας,...).

No comments: