Sunday, February 17, 2008

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Διαβάστε τα παρακάτω ηλίθια,ψευδή και επικίνδυνα που διαδίδονται μάλιστα μέσω διαδικτύου,,για να καταλάβετε το μέγεθος της σύγχισης που έχουν στο μυαλό τους μερικοί συνέλληνες,οι οποίοι αν δεν παίζουν συνειδητά το παιχνίδι κάποιων εταιρειών,που δαπανούν δισεκατομμύρια για αντι-προπαγάνδα,προσπαθώντας να πείσουν ότι <<δεν τρέχει τίποτα με την <<υποτιθέμενη >>κλιματική αλλαγή>>,είναι απλά παλιάνθρωποι που πιστεύουν ότι για όλα τους φταίει κάποιος άλλος ,εκτός απο τον εαυτό τους,και ότι παντού υπάρχουν συνομωσίες ,στις οποίες,όμως δεν συμμετέχουν οι ίδιοι αλλά πάντα κάποιοι(εβραίοι,μασόνοι,εχθροί του ελληνισμού,εχθροί της πίστης τους,εχθροί της ποδοσφαιρικής τους ομάδας,κ.ο.κ.,...)
<<Ο πρόσφατα βραβευμένος με το Nobel ειρήνης Al Gore, δείχνει να είναι ένθερμος υποστηρικτής της καμπάνιας για την υπερθέρμανση του πλανήτη και ταμένος προστάτης του περιβάλλοντος.
Αφού έχει γυρίσει όλον τον κόσμο για να εκφωνήσει ομιλίες με θέμα το φαινόμενο του θερμοκηπίου και έχοντας αποκομίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από αυτή του την «προσφορά», κατάφερε να περάσει και το μήνυμα για το ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση στον πλανήτη.
Πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι ο Al Gore, προσφέρει τις υπηρεσίες του έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 250.000 δολαρίων για κάθε ομιλία του!...
Το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ του Al Gore, ‘Μια Ενοχλητική Αλήθεια’, πρέπει να πούμε πως δεν έχει υποστήριξη από κανέναν έγκριτο επιστήμονα και αρκετοί το έχουν επικρίνει Μια ομάδα διανοουμένων, επιστημόνων, μετεωρολόγων και ακτιβιστών, αποφάσισαν να αντισταθούν στο κλίμα υστερίας που έχει δημιουργηθεί.
Όπως δηλώνουν:
‘Δεν υπάρχει αποδεδειγμένη σχέση μεταξύ της ανθρώπινης δραστηριότητας και της υπερθέρμανσης του πλανήτη’. .....
....δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πουθενά ότι το διοξείδιο του άνθρακα ανεβάζει συστηματικά τη θερμοκρασία. Με δεδομένη αυτήν την κατάσταση, η θεωρία αυτή είναι αποτυχημένη.
Στην πραγματικότητα, από το 1998 οι θερμοκρασίες παγκοσμίως έχουν πέσει.....
....Η γενική αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας από το 1900 περίπου, προκαλεί μία γενική αργή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να λήγει σήμερα. Η πρώιμη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος – την οποία δεν αναγνωρίζουν οι οπαδοί της υπερθέρμανσης του πλανήτη – ήταν πολύ θερμότερη. Η Γροιλανδία ήταν πολύ θερμότερη. Ονομάστηκε Γροιλανδία όταν ανακαλύφθηκε από τους Βίκινγκς, επειδή ήταν κατοικήσιμη και πολλοί άνθρωποι μετανάστευσαν εκεί.
Στην εύλογη απορία μας: Δηλαδή το φαινόμενο δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, μας είπε:
Δε συμβαίνει κάτι καινούριο σήμερα στον κόσμο που να μην έχει συμβεί παλιότερα. Η θεμελιώδης περιοδικότητα των αλλαγών θερμοκρασίας, είναι ο 22ετής μαγνητικός κύκλος του Ήλιου. Η κορύφωση του τρέχοντος 22ετούς κύκλου, ήταν τις χρονιές 2002 και 2003 και τώρα βρισκόμαστε σε μία ύφεση αυτής της τάσης. "

Ηεργασία της Αλίκης Στεφάνου στην εξέταση των γεγονότων βρίσκεται αναρτημένη Επισκεφτείτε:

http://www.actionnemesis.com/v2/index.php?option=com_content&task=view&id=1314&Itemid=53

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

3 comments:

Ms Alice said...

Προσπερνώντας το υβριστικό ύφος του σχολίου σας κ.Τσίπιρα, απαντώ λέγοντας πως όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε διάθεση να μαθαίνουμε σφαιρικά για τα γεγονότα και όχι μονόπλευρα.
Αν εσάς σας βολεύουν οι μονόπλευρες γνώσεις είναι δικαίωμά σας. Πολλοί όμως -κι'εγώ ανάμεσά τους - προτιμώ να βλέπω και τις δύο όψεις κάθε νομίσματος.
Τα στοιχεία που παραθέτω στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, προκύπτουν μέσα από συνεντεύξεις με επιστήμονες.Τίποτε από αυτά που γράφω δεν είναι ουρανοκατέβατο.
Παραλείψατε να αντιγράψετε σημαντικά στοιχεία του άρθρου μου ίσως γιατί έτσι όπως το εμφανίζετε μπορεί κανείς να με χαρακτηρίσει όπως κι'εσείς δηλαδή: ηλίθια, ημιμαθή, επικίνδυνη κλπ κλπ.
Δείτε λοιπόν και δώστε την ευκαιρία και στους αναγνώστες του blog σας να διαβάσουν σημαντικά σημεία του άρθρου.
Επίσης μην ξεχάσετε διαβάζοντάς τα να λάβετε υπ'όψιν σας το γεγονός οτι είναι επιστημονικές απόψεις και τελειώνοντας επανεξετάστε τα περί ηλιθιότητας και ημιμάθειας.
"Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν ισχυριζόμαστε ότι δεν υπάρχει σοβαρό οικολογικό πρόβλημα αλλά, είναι άλλο κάποιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί συλλογικά και άλλο μια «εντεταλμένη» - κατά πως φαίνεται- καταστροφολογία που φέρνει τον κόσμο προ τετελεσμένου"
"Επικοινωνήσαμε με τον αστροφυσικό Piers Corbyn ο οποίος είναι δημιουργός της Μακροπρόθεσμης Πρόγνωσης της Ηλιακής Δραστηριότητας και ιδρυτής του

Weather Action Long Range Forecasters (Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη του καιρού ).
Παρατηρώντας τις διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της εποχής των παγετώνων, βλέπουμε ότι στην πραγματικότητα, η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει περίπου δύο φορές γρηγορότερα και συχνότερα απ’ότι τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα πράγμα που σημαίνει ότι: τουλάχιστον για το μισό διάστημα, ακολουθούν αντίθετες κατευθύνσεις και για το άλλο μισό κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Εννοώ δηλαδή ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους. Ίσως συνδέονται με κάποιο σύνθετο τρόπο, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πουθενά ότι το διοξείδιο του άνθρακα ανεβάζει συστηματικά τη θερμοκρασία."
"Στην ερώτησή μας: βασισμένοι σε ποια στοιχεία άλλοι επιστήμονες θεωρούν υπεύθυνο για τα ακραία καιρικά φαινόμενα το διοξείδιο του άνθρακα, ο Corbyn είπε:‘Αν τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούνται ή αυξάνονται λόγω του CO2, τότε πρέπει να ρωτήσουμε: τι προκάλεσε όλες τις προηγούμενες πλημμύρες στην ιστορία? Το 1875 ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά με πλημμύρες. Ο ποταμός Trent έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα που είχαν ποτέ καταγραφεί έως τότε και εντελώς απρόβλεπτα, πλημμύρησε δύο φορές."

"Ειδικοί επιστήμονες χρηματοδοτούνται αδρά για να δημοσιοποιήσουν τα ελεγχόμενα αποτελέσματα των ερευνών τους

Ζωντανό παράδειγμα είναι ο ΜετεωρολόγοςChris Landsea, ο οποίος παραιτήθηκε από την IPCC ( διακυβερνητική ομάδα για την εξέλιξη του κλίματος ) ανακοινώνοντας το εξής:

‘ Δεν μπορώ να συνεχίσω με καλή πίστη να συνεισφέρω σε μια διαδικασία που θεωρώ ότι υποκινείται από προκαθορισμένες επιδιώξεις και είναι αβάσιμη επιστημονικά’. "

Δεν σας επιστρέφω το: "ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ" απλά,
λυπάμαι για το απαράδεκτο ύφος σας.
Αλίκη Στεφάνου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ said...

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΛΕΙ !!!

tsipiraskostas said...

ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΙΤΟΣ,ΚΑΙΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ
ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ,...,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΕΙ ΣΙΚΤΙΡ,...