Tuesday, May 29, 2007

oiko-eidiseis !!!

ΣΟΥΦΛΙΑΣ , ο χειρότερος υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ που πέρασε ποτέ ……..
Η παρουσία του Γ. Σουφλιά στο ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. μόνο Δ.Ε. είναι (Δημοσία Έργα), ενώ το Π.Ε. (δηλαδή Περιβάλλον) απουσιάζει δραματικά…..
Τελευταίες αποδείξεις :
α) Δεν απαντάει ποτέ ( και εννοούμε κυριολεκτικά ποτέ) στις επιστολές καταγγελίας αναφορές κλπ. Που του υποβάλλουν οι πολίτες ή οργανώσεις πολιτών, όπως π.χ. ο Σ.ΟΛ.ΑΡ. Ο΄τε καν μία ανθυπογραμματέα του δεν βάζει, έτσι για να το θεαθήναι, για να κρατήσει τα προσχήματα, να απαντήσει έστω ότι: «λάβαμε την επιστολή σας….». Τέτοια περιφρόνηση.
β) Είναι εκπληκτικής θρασύτητας οι πληρωμένες καταχωρήσεις στον Τύπο για να δικαιολογηθούν τα σχέδια συνέχισης, της φαραωνικής εμπνεύσεως και καταστροφικής για το περιβάλλον, εκτροπής του ΑΧΕΛΩΟΥ.
γ) Ουσιαστικά για λόγους ψηφοθηρικούς και μόνο, βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια κατασκευής χιονοδρομικού κέντρου στον ΟΛΥΜΠΟ. Χωρίς την δική του πολιτική παρέμβαση, η καταγγελία μας στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου θα είχε ήδη προχωρήσει και οι ευθύνες που θα είχαν καταλογισθεί θα είχαν κόψει την όρεξη στους άθλιους πολιτικάντηδες της Λάρισας και της Ελασσόνας ……

No comments: